Gruppresor till Wengen

Gruppresor

Nyheter: Vi har sänkt medlemsavgiften från 500SEK till 350SEK. Medlemsavgiften och kostnader för er som beställt tygmärken och metallmärken, och inte redan betalt kommer att sändas ut i slutet av Oktober.

10% av medlemsavgiften går till att stödja arbetet med att främja den alpina sporten, få fler yngre människor på snö. Resterande används i arbetet med klubben där vi vill främja alpin skidåkning högre upp i åldrarna, social samvaro som en del i arbetet att stärka äldres hälsa.

Vi planerar försäsongsevent i Järvsö 18-19 DEC, dvs lördag och Söndag. Det går bra att komma upp/ ned redan under fredagen. Vi rekommenderar boende på Bergshotellet där vi planerar en gemensam middag.

Inferno Rennen, världens längsta, och äldsta störtlopp för amatörer 23-25 Januari Anmälan nu stängd. Ändå intresserad så kan vi ev ordna fler platser.

Gruppresor:

19-26 Januari

Wengen/ Mürren i samband med Infernorennen. Vi åker skidor i hela systemet som spänner över Wengen, Grindelwald, och Mürren. Gemensamma luncher/ middag för den som vill, och möjlighet att heja på teamet från skibum50plus. Anmäl intresse till travel@skibum50plus.com

8-15 Mars

Heaven Eleven i Wengen brukar vara bästa och soligaste veckan i Jungfrau.

Hotell och priser meddelas under veckan och får vi ihop minst 10 deltagare/ resa så får vi bättre pris

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: