Skiers Podcast i Åre

Åre i morgondagens avsnitt

från Skiers Podcast

Trevlig fredagskväll på er alla. Gruppresan till Wengen har fortfarande platser kvar, passa på att träffa likasinnade i Wengen. På tisdag börjar vi sända ut klubbmärken i tyg till alla som betalt medlemsavgiften, samt beställt metallmärket Skiers Access – skibum50plus Exclusive Club. I morgon lördag 10/11 nytt avsnitt av Skiers Podcast, vi träffar bl a Stefan Cedergren från Åre skidfabrik med prisbelönta skidor av märket Extreme skis

 

Club badges for Skiers Access/ skibum50plus will start to be delivered to all who have payed their members fee. Skiers Podcast english episode 14/11 will contain a resume from 2 Swedish episodes recorded in Åre, Sweden.

alpin skidåkning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.