Åre i morgondagens avsnitt

från Skiers Podcast

Trevlig fredagskväll på er alla. Gruppresan till Wengen har fortfarande platser kvar, passa på att träffa likasinnade i Wengen. På tisdag börjar vi sända ut klubbmärken i tyg till alla som betalt medlemsavgiften, samt beställt metallmärket Skiers Access – skibum50plus Exclusive Club. I morgon lördag 10/11 nytt avsnitt av Skiers Podcast, vi träffar bl a Stefan Cedergren från Åre skidfabrik med prisbelönta skidor av märket Extreme skis

 

Club badges for Skiers Access/ skibum50plus will start to be delivered to all who have payed their members fee. Skiers Podcast english episode 14/11 will contain a resume from 2 Swedish episodes recorded in Åre, Sweden.

alpin skidåkning

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.