VM i Åre 2019

Alpin-Räven Björn Ingesson

åre

Missa inte morgondagens svenska poddavsnitt av Skiers Podcast där vi samtalar med  alpinräven Björn Ingesson direkt från världens största by, präglad av både skidhistorik i form av orten som en gång hyste en utav världens största skidfabriker och där tävlingsformen parallellslalom föddes, i dag mest känt som den eviga guldbyn i bandysammanhang, nämligen Edsbyn.

Vi träffar honom på ortens mest kända konditori, Sommars konditori. Platsen där allt börjar, formas och diskuteras under livliga skratt, där allvar möter glädjeämnen, en plats där kaffet aldrig kokar över och där bakverken har doft och smak av anrika traditioner.

Björn bjuder på kärlek, stolthet och tradition i samtalet med oss om den alpina sporten och hans eget genuina bidrag till sporten, dess utövare och alla oss andra som älskar utförsåkning. Bl a berättar han om sitt deltagande i VM Åre2019.

Note about tomorrows podcast in Swedish, next pod episode in English 3/10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: