Alpin-Räven Björn Ingesson

åre

Missa inte morgondagens svenska poddavsnitt av Skiers Podcast där vi samtalar med  alpinräven Björn Ingesson direkt från världens största by, präglad av både skidhistorik i form av orten som en gång hyste en utav världens största skidfabriker och där tävlingsformen parallellslalom föddes, i dag mest känt som den eviga guldbyn i bandysammanhang, nämligen Edsbyn.

Vi träffar honom på ortens mest kända konditori, Sommars konditori. Platsen där allt börjar, formas och diskuteras under livliga skratt, där allvar möter glädjeämnen, en plats där kaffet aldrig kokar över och där bakverken har doft och smak av anrika traditioner.

Björn bjuder på kärlek, stolthet och tradition i samtalet med oss om den alpina sporten och hans eget genuina bidrag till sporten, dess utövare och alla oss andra som älskar utförsåkning. Bl a berättar han om sitt deltagande i VM Åre2019.

Note about tomorrows podcast in Swedish, next pod episode in English 3/10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.