Skiing is only a game

Förbättra din skidåkning

Alpresortillschweiz

Skiing is only a game av Peter Lightfoot som vi bekantat oss med på den brittiska klubben DHO i Wengen är annorlunda och rolig läsning där Peter lyfter fram enkelhet, det roliga med skidåkning i ett 6-stegs program för självinlärning under 6 dagar.

Det här är intressant läsning både för nybörjaren såväl som för den tekniskt avancerade skidåkaren och igår fick vi 2 exemplar till skibum50plus, och Skiers Access med posten. Boken som har några år på nacken andas också retro och är en självklar del i den alpina historien men är lika aktuell och användbar i dag.

Tjejen på bilden är föresten svenska.

Rekommenderar denna starkt och du beställer den på amazon.com

med ISBN 0-906754-20-8

Skiing is only a game by Peter Lightfoot as we became familiar with at the British club DHO in Wengen is different and fun reading where Peter highlight simplicity, the fun of skiing in a 6-step self-learning program for 6 days.

This is interesting reading for both the beginner as well as the technologically advanced skier and yesterday we received 2 copies for skibum50plus, and Skiers Access with the post. The book  also breathes retro and is an obvious part of the Alpine history but is as current and useful today. And by the way, the girl on the picture is Swedish.


					

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.