FEMINISTER I PISTEN?

Ett utdrag ur Amelia?

Nej en smått galen diskussion i kommande podd nu på lördag!

feminism

Ännu en arbetsdag i ett molnigt Hälsingland där vinden sveper över det skogsbeklädda landskapet. Sitter vid de stora köksfönstren och blickar ut över åkrarna mot skogsbrynet. Blickar återigen djupt in i dataskärmen och känner mig nästan fyrkantig i ögonen.

Vad händer just nu? Nu på lördag utlovas ett nytt avsnitt i podden om skidåkning, skiers Podcast med Malin & Filip. Veckans ämne: feminism, lika sexigt som det låter, vi ställer oss frågan om militanta feminister har bättre kantgrepp i svarta branta pister än genomsnittsskidåkaren, vi diskuterar skäggstubbens vara eller icke vara på afterski samt får Malins perspektiv på kvinnliga skidåkares upplevelse i och utanför backen. Följ med i vår diskussion i Skiers Podcast.

Missa inte detta!

MILITANT FEMINISTS IN THE SLOPES?

Another working day in a cloudy Hälsingland (SWEDEN) where the wind sweeps over the wooded landscape. Sitting by the large kitchen windows and looking out over the fields towards the forest edge. Again, I look deep into the computer screen with a funny feeling in my eyes. What’s happening right now?

On Saturday, a new (Swedish) episode in the podcast about skiing, Skiers Podcast with Malin & Filip is planned. The topic of the week feminism, as sexy as it sounds, we ask the question if militant feminists have a better edge grip in black steep slopes than the average skier, we discuss beard stubble or not on the aprés ski and get Malin’s perspective on female skiers’ experience in and outside the slopes. Follow our discussion in Skiers Podcast.

Do not miss this!

(Resumé in English 22/8)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.