Feminister i pisten?

FEMINISTER I PISTEN?

Ett utdrag ur Amelia?

Nej en smått galen diskussion i kommande podd nu på lördag!

feminism

Ännu en arbetsdag i ett molnigt Hälsingland där vinden sveper över det skogsbeklädda landskapet. Sitter vid de stora köksfönstren och blickar ut över åkrarna mot skogsbrynet. Blickar återigen djupt in i dataskärmen och känner mig nästan fyrkantig i ögonen.

Vad händer just nu? Nu på lördag utlovas ett nytt avsnitt i podden om skidåkning, skiers Podcast med Malin & Filip. Veckans ämne: feminism, lika sexigt som det låter, vi ställer oss frågan om militanta feminister har bättre kantgrepp i svarta branta pister än genomsnittsskidåkaren, vi diskuterar skäggstubbens vara eller icke vara på afterski samt får Malins perspektiv på kvinnliga skidåkares upplevelse i och utanför backen. Följ med i vår diskussion i Skiers Podcast.

Missa inte detta!

MILITANT FEMINISTS IN THE SLOPES?

Another working day in a cloudy Hälsingland (SWEDEN) where the wind sweeps over the wooded landscape. Sitting by the large kitchen windows and looking out over the fields towards the forest edge. Again, I look deep into the computer screen with a funny feeling in my eyes. What’s happening right now?

On Saturday, a new (Swedish) episode in the podcast about skiing, Skiers Podcast with Malin & Filip is planned. The topic of the week feminism, as sexy as it sounds, we ask the question if militant feminists have a better edge grip in black steep slopes than the average skier, we discuss beard stubble or not on the aprés ski and get Malin’s perspective on female skiers’ experience in and outside the slopes. Follow our discussion in Skiers Podcast.

Do not miss this!

(Resumé in English 22/8)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: