Skiers Podcast

Skiers Podcast

 

Med Malin & Filip om att Åka skidor.

Nu arbetar vi om Skiers Podcast för att göra vår podd lite mer personlig. Tanken är dels att ta upp olika ämnen kopplade till alpin skidåkning men också annat som rör oss i det dagliga livet, arbetet. Skiers Podcast finns nu på Itunes och Soundcloud  och planen är att också finnas på Spotify i framtiden.

Vår nya omslagsbild får definiera nystarten av podden och vi har även ett opublicerat avsnitt från Wengen som vi kommer att släppa som del i nästa avsnitt, planerat nu på lördag 7/7.

Skiers Podcast är för dig som gillar att Åka skidor och självklart vänder vi oss också till våra medlemmar i Skiers Access och skibum50plus. En annan målsättning är att vi skall bjuda på fler intervjuer också direkt i skidbackarna. På plats i Wengen kommer vi att sträva efter att i möjligaste mån skapa podden direkt ute i backarna och från olika platser i byn.

Vi planerar vidare att ta med skiers Podcast till andra skidorter i schweiz för att rapportera om skidåkningen där under kommande vinter, bl a från Verbier och St Moritz.

Bakom Skiers Podcast står jag och min partner, således Malin & Filip bakom mikrofonerna. Tidigare har vi haft uppehåll i podden under sommar och höst men nu öppnar vi upp för möjligheten att i den fantastiska sommaren luta sig tillbaka i hängmattan och drömma sig bort till en mer svalkande och fartfylld värld.

Skiers Podcast

Presenterar träning och kost inför

Inferno-Rennen

Vi kommer också att följa Filips uppladdning inför Inferno-Rennen i Mürren, världens längsta och äldsta störtlopp på internationell nivå. Vilka förberedelser gör han inför vintern och tävlingen, träningsmetoder och kosthållning och vilka framsteg gör han?

Skiers Podcast Soundcloud  Skiers Podcast Itunes

 

English audience

Skiers Podcast, the podcast about skiing for the English speaking audience! Skiers Podcast plan for the upcoming winter is to bring more episodes in English about our skiing experiences in Switzerland and Wengen and Jungfrau Region in particular to our English speaking skiers, friends and members, so stay tuned. We will announce English episodes.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: