VI LÄNGTAR EFTER VINTERN

Längtan efter vintern sett ur glasen från

Bliz Protective Sports Gear

 

Svensk sommar som så många ser ur sinnebilden av ett väder som till största delarna karakteriseras som regnig, blåsig och med tidvisa inslag av en sol som knappt värmer.

Vår egen erfarenhet är gassande sol som vilar tryggt på en vindstilla blå himmel. Sommaren har varit fantastisk helt enkelt, eller så väljer vi att lyfta fram de fina ljusglimtar som draperar vår minnesbild. Här på bilden blickar Malin ut från sina nya solglasögon från BLIZ mot en fantastisk sommar-miljö men som i stunden saknar det vi älskar allra mest, dvs vinter och snö!

Vi saknar inte bara vintern och snön, utan också bergen, den underbara skidåkningen, eller att bara få vara sig själv för en stund, en känsla vi så starkt förknippar med Schweiz och Wengen i synnerhet. Vi laddar nu inför en ny säsong i Wengen där vi kommer att möta upp de medlemmar, gamla som nya, som väljer underbara Jungfrau som miljö för sin tid av sportsligt nöjekommande vintersäsong.

Här vill vi också påpeka möjligheter till medlemsförmåner på andra platser, där vi inte finns representerade på plats i dagsläget, såsom tex Engelberg, Verbier, Zermatt, Davos-kloster för att nämna några exempel. Vi startar upp arbetet med att få detta klart på vår bokningssida under Augusti samt även arbetet med att få klart de medlemsevent vi planerar i Sverige under hösten och försäsong då det kommer till skidåkning.

Ett kommande evenemang vi vill att ni tittar extra noga på då det kräver en hel del planering både från vår sida och intresserades sida är ”Sommarskidåkning och vandring i Zermatt” sommaren 2018.

skibum50plus gäng i Wengen 2017

Känner du dig också mogen för lite skidåkning, tveka inte!
Bli Medlem

Swedish summer, as many Swedes sees from the mindshot of a weather that is mostly characterized as rainy, windy and with occasional elements of a sun that barely heats.

Our own experience is gusting sun that rests safely on a wind free blue sky. The summer has been fantastic simply, or maybe we choose to highlight the nice light gizmos that fills our memory images. Here in the picture, Malin looks out of her new sunglasses from BLIZ towards a fantastic summer environment, but at the moment with lack of what we love the most,  winter and snow!

We not only miss the winter and the snow, but also the mountains, the wonderful skiing, or just getting a grip of yourself for a while, a feeling we strongly associate with Switzerland and Wengen in particular. We are now charging for a new season in Wengen where we will meet the members, old and new, who choose the wonderful Jungfrau as the environment for their time of  sporty activities, during an enjoyable winter season.

Here we also want to point out opportunities for member benefits in other places, where we are not represented in person at present, such as Engelberg, Verbier, Zermatt, Davos-Kloster to name a few examples. We start work on getting this clear on our booking page in August, as well as the work on getting ready the member events we are planning in Sweden during the autumn and spring season when it comes to skiing.

An upcoming event we want you to take extra look at then it requires a lot of planning both from our side and the interested once side is

Summer skiing and hiking in Zermatt” summer 2018.

Chalet Ulyssé Zermatt

Become a member!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: