Lauberhornrennen första dagen/ The combination

DSC_0310  swissairforce

Dagen inleds med ett fantastiskt väder och flyguppvisning med Patrouille, Suisse Airbus A 321 från Swiss International och Schweiziska flygvapnet. Spänningen var total då störtloppet startade och efter slalomåket stod det klart. Jansrud 1:a 2:a Svindal 3:a Adrien Theaux från Frankrike. Norskt i toppen alltså. skibum50plus gratulerar!

Start of the day with great weather and a flying show with Patrouille Suisse, Airbus A 321 from Swiss International and the swiss Air force. The excitement was total when the downhill started and after the slalom race it was all clear. Winner Jansrud, second place svindal and on the third place Adrien Theaux from France. Norwegians in the top! skibum50plus congrats!

Here a film from Svindals finish from the slalom run.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: