Involve with Switzerland Rival – Stockholm

sk

bild switz

På Torsdag är det dags för INLOVEWITHSWITZERLAND på Rival i Stockholm. skibum50+ Exclusive Club har bjudit in ett begränsat antal medlemmar, först till kvarn och alla platser är fyllda. Vi hälsar dig som fått plats välkommen på torsdag 19/11  kl 18:30 Rival vid Mariatorget.

On Thursday its time for the INLOVEWITHSWITZERLAND event at Rival, Stockholm (Sweden). skibum50+ Exclusive Club have invited a limited numbers of members, first come first served. All seats are now taken. We welcome all of you who manage to get a seat to the event 19/11 18:30 pm at Rival, Mariatorget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.