Dagen före avresa/ day before leaving

Lördag morgon och dagen före vår road trip till Schweiz. Ligger fortfarande under täcket och surfar väder i Zermatt, Wengen och Lauterbrunnen. Ser förhållandevis bra ut så här långt. På glaciären utlovas både sol, snö och ca 4 minusgrader. Vi känner oss lite nervösa men också spända av förväntan. Nu är det dags att laga frukost, fortsätta packa och planera inför avresan i morgon.

Saturday morning, and the day before our road trip towards Switzerland. Still in bed and surfing the wether in Zermatt, Wengen and Lauterbrunnen. On the glacier they promise sun, snow and about -4 degrees Celsius. We feel a bit nervous but also exited over this adventure. Now it’s time to make breakfast and continue to pack all the gear and make further plans for our travel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: