Lördag morgon och dagen före vår road trip till Schweiz. Ligger fortfarande under täcket och surfar väder i Zermatt, Wengen och Lauterbrunnen. Ser förhållandevis bra ut så här långt. På glaciären utlovas både sol, snö och ca 4 minusgrader. Vi känner oss lite nervösa men också spända av förväntan. Nu är det dags att laga frukost, fortsätta packa och planera inför avresan i morgon.

Saturday morning, and the day before our road trip towards Switzerland. Still in bed and surfing the wether in Zermatt, Wengen and Lauterbrunnen. On the glacier they promise sun, snow and about -4 degrees Celsius. We feel a bit nervous but also exited over this adventure. Now it’s time to make breakfast and continue to pack all the gear and make further plans for our travel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.