image

 

Under helgen har förberedelserna inför vår roadtrip till Schweiz fortsatt. Vi känner oss relativt väl förberedda och stort fokus ligger förstås på mediautrustningen.

Nu har vi förstärkt fotoutrustningen med tre nya linser och en lättare enklare kamera. Ny hjälmkamera är dessutom beställd. Vår hemresa är lite mer oplanerad,förutom besöket i Epernay och nu har vi bokat rum på Hotel Clos Raymi på gångavstånd från aveny des Champagne. Vi ser också fram emot att inhämta mer kunskap om distriktet och processen som ligger bakom skapandet av denna magnifika och exklusiva dryck med sina bornerande bubblor.

During this weekend the preparations before our road trip to Switzerland has continued. We feel quit well prepared and our main focus have been on media equipment. We have now improved our photo gear with three lenses and a smaller light camera.

A new helmet camera has also been ordered. Our home trip is mor opened for eventualities, except the planed visit in Epernay,Champagne.
We have booked the hotel Clos Raymi in walking distance from aveny des Champagne. We are realy looking forward to learn more about this region and the process behind making this extraordinary, exclusive wine with sparkling bubbles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.