Spännande möten i Björkliden/ exiting encounter in BJörkliden

image

 

Dag 3 visade Björkliden upp sitt allra vackraste ansikte då solen intensivt värmde både skidåkare och pister. Man kan tro att vi är ganska fjärmade från vår bekantskapskrets men redan i går kväll fick vi besök av en fd praktikant från Kiruna som arbetat med Filip i Hälsinglands Björnskogar. Det blev bl intressanta samtal om Riksgränsen kontra Björkliden, in-pist och off-pist. I dag stötte vi på namnkunniga funktionärer från vandringseventet Fjällräven Classic i pisten Karven. Under middagen i dag fick vi helt oväntat besök av en tävlingsdeltagare från samma event.

image

Day nr 3 Björkliden showed us it’s most beautiful face. The sun warmed up both the slopes and skiers. You might believe that you are all on your own out there but already yesterday we had an interesting encounter with a former trainee who has helped Filip in the bear forests. Today two of the staff from the trekking event Fjällräven Classic showed up in the Karven slope and during dinner this evening a participant from the same event joined us at the table.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: